Wat is Geld?

Money As Debt is een snelle en zeer onderhoudende animatiefilm van kunstenaar & videograaf, Paul Grignon. Het verklaart de huidige magisch perverse SCHULD-geldsysteem in termen die zijn makkelijk te begrijpen.

Geld is een nieuwe vorm van slavernij, en te onderscheiden van de oude gewoon door het feit dat het onpersoonlijk is, er is geen menselijke relatie tussen meester en slaaf. Schuld-overheid, bedrijven en huishoudens heeft astronomische proporties bereikt. Waar komt al dat geld vandaan? Hoe komt het dat er zo veel geld uit te lenen is? Het antwoord is … Het is er niet. Vandaag de dag, geld is SCHULD. Als er geen schuld zou zijn is er geen geld.

Als dit voor u onbegrijpbaar is, dan bent u niet alleen. Zeer weinig mensen begrijpen dit systeem, ook al zijn we allemaal beïnvloed.

Paul Grignon’s website: Money as Debt

0 comments… add one

Leave a Comment